Til toppen

Spesialmiddel

Sorter etter: Navn (a > å)

ACTIVA Luktforbedring Sitron 1 Liter

Luktforsterker som kan doseres i vaskevannet. Motvirker dårlig lukt og etterlater en frisk duft etter rengjøring. Langtidsvirkende. pH ca 7,0
8-57988

Absorberingsmiddel ABSOL 40 liter

Absol suger opp, sanerer og nøytraliserer raskt og effektivt farlige væsker. Produktet fungerer også som en brannhemmer. På grunn av sine allsidige egenskaper kan den brukes overalt hvor det er håndtert olje, fett, maling, løsemidler og syrer.
1-313931

Activa Desi-Yt 400ml punktrengjøring

Desinfeksjonsspray for punktrengjøring og harde flater. Rask desinfeksjon av for eksempel dørhåndtak, brytere, benker og andre berøringspunkter som trenger umiddelbar overflate desinfisering. Fordamper raskt og trenger normalt ikke ettertørking. Spray direkte på overflaten og la det tørke.
8-3000332

Activa Rustfritt rengjøring / polering 520ml

Spesialmiddel for rengjøring av rustfri stål, messing og andre harde flater. Fjerner flekker og fingermerker og etterlater en ren og blank overflate. Anbefales på kjøkkenmaskiner, benker, heiser, rekkverk og blanke flater som skal beskyttes.
8-59391

Activa Sitrusrens 220ml (Label off)

Klar til bruk sitrusrens. Fjerner klistremerker, etiketter, lim og teip. Kan også benyttes på tyggegummi, klister og tjære.
8-3000165

Activa isspray (-52 gr.) tyggegummifjerner 520ml

Kjøler raskt ned overflaten til -52 grader. Frys ned, knus gummien, og fei opp / støvsug. Fare: Aerosol, ekstremt brannfarlig.
8-58554

Activa luktforbedring Eple 1 liter

Luktforsterker som kan doseres i vaskevannet. Motvirker dårlig lukt og etterlater en frisk duft etter rengjøring. Langtidsvirkende. pH ca 7,0
8-57989

Activa trykkluft på boks 520ml

Trykkluft spray for å blåse vekk støv og smuss fra elektroniske komponenter. Brukes til rengjøring av bl.a. datamaskiner, CD/DVD spillere, kontormaskiner, klokker, telefoner, kamera og andre sensitive apparater.
8-59326

Activa white board cleaner Rensevæske 250ml

Alkoholfri spray for rengjøring av white board tavler. Tar effektivt bort rester av farger, og vedlikeholder overflaten med ny beskyttelse. Parfymefri.
8-59325

Autosol Metal Polish 75ml (kobber/messing)

Spesialpolish for kobber, krom, messing m.m. Fungerer som finpolerende rubbing på bil lakk, gelcoat, samt myk og hard plast. Fjerner også inngrodd og fastbrent smuss fra keramiske fliser m.m. Anbefales for spesialrengjøring av inventar, overflater, båt, bil og metallindustri.
8-3000216

ProLine Møbelpolish 750ml

Til rens og polering av møbler og alle typer tresorter, klar til bruk. Fjerner dyptsittende smuss og gir en friskere overflate. Inneholder en avansert blanding med naturlige og syntetiske vokser som etterlater seg en glatt, hard og vannfast overflate med høy glans. pH: 7,5 - 8,0.
8-54235

Rengjøring TASKI Sprint Spitfire 750ml

Sprint Performer flekkfjerningsspray til harde overflater. Spesielt effektiv til fjerning av svært vanskelige flekker Rask og enkel bruk er ekstra fordel med dette bruksklare produktet. Løsningen krever ikke skylling, og tørker raskt for å unngå striper eller flekker. Produktet har luktnøytraliserende teknologi som isolerer og eliminerer kilden til vond lukt. Luften vil føles renere og vil ha en god og varig frisk duft.
361110