Til toppen

HIKER ROLLER+ S3 Høy Foret skolett m/vern

Produktnummer: S52451
Lagerbeholdning:
Ytterpakk: 1

Fra:

inkl. mva.

Hiker Roller skolett gir maksimal komfort da den nå leveres med den elastiske FlexEnergy®-komponenten. Denne komponenten absorberer energien som oppstår ved bevegelse og tilbakefører over 55 % til brukeren.

Skoletten er utstyrt med TractionPro yttersåle som har markedets beste friksjonsegenskaper, uansett forhold. I tilleg har modellen den brukervennlige strammemekanismen BOA® Fit System.Str 39 - 47 er XL bredde på skoen, 36-38 er normal bredde

Skoene egner seg best under kalde forhold. Materialet som isolerer mot kulde er enten ull, kunstfiber eller Primaloft® varmeisolering, avhengig av modell. Sievi ALU-innleggsåle har et varmeisolerende lag av aluminium. Aluminiumen i innersålen reflekterer kulden utover og varmen innover.

Overmaterialet på fottøyet er vannavstøtende. De vannavstøtende egenskapene fyller kravene i henhold til standarden EN ISO 20345:2011.

Skoens ankeldel er beskyttet med viskoelastisk memory foam-skum, som former seg etter brukerens fot, støtter ankelen og demper demper mot ytre slag og støt.

Tåhetten beskytter tærne mot fallende objekter og fra å bli klemt. Oppfyller kravene i standarden EN ISO 20345:2011: slagfastheten er 200 J og klemmotstanden er 15000 N. Aluminiumståhetten er 50 % lettere i forhold til en tradisjonell ståltåhette.

Spikertrampvern i stål, hindrer skarpe gjenstander fra å trenge igjennom sålen. Oppfyller kravene i standarden 20345:2011: motstanden mot spikergjennomtrengning er 1100 N.

Antistatiske sko lader kontrollert ut den statiske elektrisiteten som samles i kroppen. Grenseverdiene for motstanden er 100 kΩ - 1000 MΩ.