Til toppen

Sanitær

Sorter etter: Navn (a > å)

Activa WC blokk (sitron) m/ clip for toalettskål

WC blokken henges på innsiden av toalettskålen og gir frisk duft når det spyles ned. Rengjør skålen og reduserer kalkbelegg. Beskyttelsesfolien skal ikke tas av, den løser seg opp under bruk.
8-59550

Activa booster Skumrent 520ml

Skummende rengjøringsspray for alle typer overflater. Rengjør effektivt både plast, metall, speil, glass, tekstiler og lakkede flater.
8-59390

Avløpsåpner PLUMBO Proff aktiv 1000ml

Kraftig avløpsåpner med en geleaktig konsistens som er tyngre enn vann. Den unike blandingen av kaliumhydroxid, klor og rengjøringsmidler gir en råsterk avløpsåpner som jobber raskt og effektivt, og samtidig er skånsom mot alle typer rør.
124924

Avløpsåpner PLUMBO Rørvask 1000ml

Flytende avløpsrens for jevnlig, preventiv bruk. Hindrer at rør går tette, og fjerner vond lukt.
124934

Avløpsåpner Taski Sani Flow 1 liter L-7513282

Sani Flow er en effektiv og sterk avløpsåpner som hindrer tilstoppninger i avløp og sluk. Taski Sani Flow er et kraftig, lutbasert middel for å hindre tilstopping av avløpsrør
361109
Miljømerket
Miljømerket

Badromsspray AJAX 750ml

Fjerner enkelt alle kalkavleiringer, såperester og fetthinner. Ajax-resultat: 100% skinnende rene overflater
137222

Big Blue toalett rengjøring (WC-blokk f/ sisterne)

Legges i vannbeholderen på toalettet. Rengjør og desinfiserer ved skylling av toalett og urinal. Beskytter porselen og aluminium mot avleiringer. Vannet blir blått så lenge produktet virker (ca. 600 skyllinger).
8-59449

Bio-Care Luktsanering 500ml

Fjerner urinlukt fra våtrom, urinaler, tekstiler og harde flater, og beskytter rør og sluk mot korrosjon. Rengjør i dybden og fjerner luktkilden permanent. Dette er ekte bioteknologi utviklet med 100% naturlige råvarer. Leveres med trigger. En bestselger i det norske markedet i mer enn 15 år.
8-45302

Bio-Dor Luktsanering 20 liter

Fjerner alle typer organisk lukt fra beholdere, containere, tekstiler, gulv og vegger. Kan kobles til doseringsanlegg. Bioteknologi med helt unike og naturlige råvarer. En bestselger for luktsanering på det norske markedet i mer enn 15 år.
8-45202

Bio-Dor Luktsanering 500ml

Fjerner alle typer organisk lukt fra beholdere, containere, tekstiler, gulv og vegger. Fjerner også røyklukt. Dette er ekte bioteknologi utviklet med 100% naturlige råvarer. Leveres inkludert med trigger. En bestselger for luktsanering i det norske markedet i mer enn 15 år.
8-45204

Bio-Rør Pluss 1 liter for rør og avløp

Høykonsentrert biologisk behandling av sluk og avløp som fjerner vond lukt og hindrer tilstopping. Inneholder VMS doseringsteknologi og kan blandes med vann 1:3. Tips: Fyll vasken / kummen med ca 3 liter vann. Hell i Bio-Rør og la produktet skylle gjennom rør og sluk for optimal behandling.
8-45510
Miljømerket
Miljømerket

Enviro Sanitær 1 liter (miljømerket)

Enviro Sanitær er et høykonsentrert miljømerket sanitærmiddel for harde overflater som gulv, vegg, servanter, toaletter og våtrom. Biologisk lett nedbrytbar og gir ingen VOC utslipp og ingen korrosjon. En unik formel som fjerner både kalk, rust, irr samt såpe og hudfett. Kan brukes i varmt, lunkent og kaldt vann.
8-07502