Til toppen

Sanitær

Sorter etter:

Avløpsåpner MUDIN 1 liter

Mudin løser opp fett, slam, hår og såperester i alle type rør. Egenvekt på hele 1,6 kg per liter. Trenger gjennom vannet og løser opp der det er tett. Smører rørene og forhindrer rask tiltetting.
1-11703805

Luftfrisker NORDEX Doftin Saner Vanilje 1 liter

Langtidsvirkende luktforbedrer med velduftende eteriske oljer. Fjerner dårlig lukt i for eksempel garderober, søppelrom, sluk og toaletter. Vaniljeduft. pH: 7,9 i konsentrat.
1-238095X

Avløpsåpner PROL P607 Enzym 1 liter

Avløpsåpner uten etsende kjemikalier løser opp fett i avløpet ved hjelp av enzymer.
1-260461
Miljømerket
Miljømerket

Badromsspray NILA Sanitary Nordex 750ml

Hurtigvirkende og ekstremt effektiv syreholdig rengjøringsmiddel til fjerning av alle typer smuss og flekker på baderom og toaletter. Nila Badrum er utviklet for det profesjonelle rengjøringsmarkedet og gir deg skinnende resultater. Med parfyme og farge.
1-284415

WC blokk MR MUSCLE hygiene (3)

Duftblokk til WC-skålen, med Marine duft. Faremerking: Irriterende
1-288733

Luktfjerner Urin Attack Bio-chem 500ml spray

Urin-Attack er et "spray på og tørk av produkt" som tar bort urinlukten på offentlige eller private toalett. Spesielt på offentlige toalett da det der er vanskelig å holde lukten borte selv om disse vaskes regelmessig. Urin-Attack overvinner dette problemet og gjør rent samtidig. Kan også blandes i vaskevannet i forholdet 1:40.
1-311588

Sanitær rent NORDEX Saniren 1 liter

Løser effektivt opp fett smuss og såperester. For manuell rengjøring av flater i sanitær og våtrom. Høg viskositet og høy pH for effektiv rengjøring. Overflatebeskyttende effekt som forhindrer ny tilsmussing. Tar effektivt bort dårlig lukt og gir en behagelig duft.
1-317914
Miljømerket
Miljømerket

Sanitær rent NORDEX Alloren Kraftig 1 liter

For kraftig daglig rengjøring av sanitærartikler, flis samt for malte overflater der fett og såperester forekommer. Egnet der andre rengjøringsmidler ikke har tilstrekkelig effekt. Svanemerket. Faremerking, Irriterende.
1-317995
Miljømerket
Miljømerket

Sanitær rent NORDEX Fri San 1 liter

Med dette Nordex Fri San-rengjøringsmiddelet får du styrken til et profesjonelt, universalt rengjøringsmiddel i ditt eget hjem. Du kan trygt bruke Nordex Fri San Nature hver dag, enten du rengjør sanitærutstyr, fliser eller toalettseter.
1-318010

Sanitær rent NORDEX Fri San Natur 1 liter

Høykonsentrert surt rengjøringsmedel for rengjøring av klosett og sanitærporselen, kakkel, rustfritt etc. Fjerner til og med syreløselige flekker som kalk og rust. Uten farge og parfyme.
1-318011
Miljømerket
Miljømerket

Sanitær rent NORDEX Hygilen 1 liter

Surt rengjøringsmiddel for rengjøring av klosetter, sanitærporselen, keramiske plater, kakkel, rustfritt etc. Parfymert. Fjerner smuss og syreløselige flekker av kalk og rust. Svanemerket.
1-318012

Avløpsåpner CORIUM 50 1 liter UN1830

Corium 50 er en hurtigvirkende høykonsentrert og effektiv avløpsåpner. Den trenger igjennom og fjerner selv den vanskeligste blokkering, løser opp fett, papir, tøyfiller, hår, hudfett, kaffegrut, trerøtter, bomull med mere.
1-320069