Til toppen

Renhold

Miljømerket
Miljømerket

Grovrent BASICLEAN 5 liter

Svanemerket grovrengjøringsmiddel velegnet til alle flater som tåler vann. Tydelig bruksanvisning og fargekoding på etikett sikrer korrekt bruk.
142530
Miljømerket
Miljømerket

Sanitær rent BASICLEAN våtrom 5 Liter

Svanemerket alkalisk middel som anbefales til daglig rengjøring av sanitærrom. Effektiv som forebygger av kalkstein og kalksåpe.
142524

Hånddesinfeksjon ANTIBAC 85% 750ml

Antibac® Hånddesinfeksjon 85 % dreper raskt og effektivt bakterier, ulike virus og sopp, og er vår populære og velkjente, tyntflytende variant.
766288
Tilbud

Matte VIKING Super Nytex 85x150cm Vaskbar Antracit

Kvalitetsmatte for høytraffikerte områder, med svært god absorpsjon av støv og fukt. Tørker raskt opp. Nuppet bakside i slitesterk nitril gummi. Brukes av profesjonelle vaskerier og tåler hard maskinvask og tørk i trommel. Kan leveres med logotrykk, og i tilpasset størrelse opp til 6 meter.
8-53596
Tilbud
Miljømerket
Miljømerket

Maskinoppvask SUN Alt i 1 Max Power (95)

Sun maskinppvask med 96 tabletter, inneholder glansemiddel for strålende glans og beskyttelse av serviset, samt selvoppløselig folie for et godt oppvaskresultat. Kommer i 95% resirkulert materiale.
272960
Tilbud
Miljømerket
Miljømerket

Sanitær rent NORDEX Alloren Kraftig 1 liter

For kraftig daglig rengjøring av sanitærartikler, flis samt for malte overflater der fett og såperester forekommer. Egnet der andre rengjøringsmidler ikke har tilstrekkelig effekt. Svanemerket. Faremerking, Irriterende.
1-317995
Tilbud

Avskrapningsmatte LILLEBORG 50x50cm Modul Sort (10)

Utendørs og innendørs avskrapningsmatte med små dreneringshull som effektivt skraper skoene for smuss i inngangspartiet. Den glatte overflaten gjør den godt egnet for passering med for eksempel rullestol, vogner og kofferter.
158648