Til toppen

Renhold

Miljømerket
Miljømerket

Grovrent GIIPECO Prox 5 liter

Lavskumende allround grovrengjøringsmiddel med mange bruksområder. For rengjøring av skitne overflater. Løser raskt og effektivt olje, sot og fett.
1-370530
Miljømerket
Miljømerket

Allrent NORDEX Proffs Combi 5 liter Lavtskummende

Med dette Nordex-produserte Proffs Combi-universalrengjøringsmiddelet får du styrken til et profesjonelt, universalt rengjøringsmiddel til enhver tid.Gi hjemmet eller kontoret en profesjonell rengjøring med et rengjøringsmiddel som er sterkt nok til å fjerne de tøffeste flekkene.
1-317998

Hånddesinfeksjon ANTIBAC 85% 750ml

Antibac® Hånddesinfeksjon 85 % dreper raskt og effektivt bakterier, ulike virus og sopp, og er vår populære og velkjente, tyntflytende variant.
766288
Tilbud

Matte VIKING Super Nytex 85x150cm Vaskbar Antracit

Kvalitetsmatte for høytraffikerte områder, med svært god absorpsjon av støv og fukt. Tørker raskt opp. Nuppet bakside i slitesterk nitril gummi. Brukes av profesjonelle vaskerier og tåler hard maskinvask og tørk i trommel. Kan leveres med logotrykk, og i tilpasset størrelse opp til 6 meter.
8-53596
Tilbud
Miljømerket
Miljømerket

Maskinoppvask SUN Alt i 1 Max Power (95)

Sun maskinppvask med 96 tabletter, inneholder glansemiddel for strålende glans og beskyttelse av serviset, samt selvoppløselig folie for et godt oppvaskresultat. Kommer i 95% resirkulert materiale.
272960
Miljømerket
Miljømerket

Sanitær rent NORDEX Alloren Kraftig 1 liter

For kraftig daglig rengjøring av sanitærartikler, flis samt for malte overflater der fett og såperester forekommer. Egnet der andre rengjøringsmidler ikke har tilstrekkelig effekt. Svanemerket. Faremerking, Irriterende.
1-317995