Til toppen

Makulering

Sikkerhetsnivå for makuleringsmaskiner:
P2 For intern korrespondanse
P3 For sensitive og konfidensielle dokumenter
P4 For spesielt sensitive og konfidensielle dokumenter
P5 For hemmelige dokumenter
P6 For strengt hemmelige dokumenter

Sorter etter: Navn (a > å)

Makuleringsmaskin LEITZ IQ HomeOffice P4

Denne kompakte makuleringsmaskinen kan oppbevares på skrivebordet. Den er stillegående og rask, slik at du kan holde dokumenter konfidensielle med ett knappetrykk.
186443

Makuleringsmaskin LEITZ IQ OfficePro, P5

Denne profesjonelle makuleringsmaskinen med høy ytelse er et flott tilskudd til alle små bedrifter. Den er stillegående og rask, slik at du kan holde dokumenter konfidensielle med ett knappetrykk.
186794

Makuleringsmaskin LEITZ IQ OfficePro, P6

Denne profesjonelle makuleringsmaskinen med høy ytelse er et flott tilskudd til alle hjemmekontor. Den er stillegående og rask, slik at du kan holde dokumenter konfidensielle med ett knappetrykk.
186796

Makuleringsmaskin LEITZ IQ Slim P4

Denne makuleringsmaskinen med slank design kan oppbevares på skrivebordet og er et flott tilskudd til alle hjemmekontor. Den er stillegående og rask, slik at du kan holde dokumenter konfidensielle med ett knappetrykk.
186444
Tilbud

Makuleringsmaskin REXEL Auto+ 150X P4

Optimum AutoFeed 150X med krysskutting har automatisk papirmating, slik at du kan makulere papir raskt. Du trenger ikke fjerne binders eller stifter, da disse også blir makulert, noe som sparer deg for enda mer tid.
227610

Makuleringsmaskin REXEL Auto+ 300X P4

Denne maskinen er ideell for bruk på kontoret på grunn av den romslige 60-liters beholderen som trekkes ut for å tømmes. Du trenger ikke å mate papir manuelt, eller fjerne stifter og binders først, denne makuleringsmaskinen vil gjøre alt arbeidet for deg.
227614

Makuleringsmaskin REXEL Auto+ 600X P4

Denne maskinen er ideell for bruk på kontoret på grunn av den romslige 110-liters beholderen som trekkes ut for å tømmes. Du trenger ikke å mate papir manuelt, eller fjerne stifter og binders først, denne makuleringsmaskinen vil gjøre alt arbeidet for deg.
227616

Makuleringsmaskin REXEL Auto+ 750X P4

Denne maskinen er ideell for bruk på kontoret på grunn av den romslige 140-liters beholderen som trekkes ut for å tømmes. Du trenger ikke å mate papir manuelt, eller fjerne stifter og binders først, denne makuleringsmaskinen vil gjøre alt arbeidet for deg.
227617

Makuleringsmaskin REXEL Momentum M515, P5

Makuler dokumenter effektivt, og bevar konfidensialiteten din med den mikroskjærende makuleringsmaskinen Rexel Momentum M515. Den mikroskjærende makuleringsmaskinen Rexel Momentum M515 kan makulere opptil 15 ark om gangen.
186790

Makuleringsmaskin REXEL Momentum X308 P3

Makuler dokumenter effektivt, og bevar konfidensialiteten din med den krysskuttende makuleringsmaskinen Rexel Momentum X308. Den krysskuttende makuleringsmaskinen Rexel Momentum X308 kan makulere opptil åtte ark om gangen.
183250