• MAGNI Vinterjakke HH® - slideshow 1
  • MAGNI Vinterjakke HH® - slideshow 2
  • MAGNI Vinterjakke HH® - slideshow 3
  • MAGNI Vinterjakke HH® - slideshow 4

MAGNI Vinterjakke HH®

Varenummer: H71361
Lagerbeholdning:
Ytterpakk: 1

Favoritten blant vinterjakker for de kaldeste dagene. Magni-vinterjakken er laget av ekstra slitesterkt yttermateriale i polyamid.

Favoritten blant vinterjakker for de kaldeste dagene. Magni-vinterjakken er laget av ekstra slitesterkt yttermateriale i polyamid, som har vår beste beskyttelsesteknologi mot vær og vind, Helly Tech® Professional. Cordura®-forsterkning på skuldrene og albuene gjør denne jakken perfekt for hardt arbeid. Jakken er isolert med en spesiell blanding av Primaloft® og dun med vår patenterte H2Flow-teknologi, noe som gjør den svært varm og allsidig. Reflekslogoer og tilpassede detaljer. -Helly Tech® Professional -Isolering: Primaloft® Down Blend ® 90/10 -Isolering: PrimaLoft® Black Hi-Loft -Fôr: 100 % polyester -H²FLOW-teknologi -Forsterket med Cordura®-stoff på skuldrene og albuene -Ingen skuldersømmer -Sydd med kanaler i jakken for å unngå kuldebro gjennom sømmer -Tapet på kritiske steder -Fullt justerbar hette -Krage med justering midt bak -Polstret krage for økt komfort -Børstet polyester på innsiden av kragen -YKK-glidelås med stormklaff midt foran -Løkke på stormklaffen for enkel bruk med hansker -Baklomme med fôr i børstet trikot -Napoleonslomme, unødvendig å åpne jakken for å få tilgang -Håndlommer med trykknapper i plast -Varme stikklommer -Glidelåsventilasjon under armene -Formsydde ermer -Asymmetriske mansjetter med borrelås. -Midjejustering på innsiden -YKK-glidelås på den innvendige brystlommen -Innvendig mesh-lomme med kantbånd i lycra på toppen -Forlenget rygg for bedre komfort -Refleksdetaljer

Datablad

H71361_Datablad.pdf
Last ned
Stretch

MAGNI Bukse HH® stretch m/avtagbare lommer

Magni-serien er for den nye, moderne håndverker som ikke firer på kravene til stil og funksjon. Vi bruker kunnskapen vår fra å lage frilufts- og turtøy sammen med nesten 140 års erfaring med arbeidstøy til å nå nye høyder.
H76563

MAGNI HH® FLEECE Jakke

Førsteklasses Polartec®-fleecejakke med god passform og komfort. Forsterkede skuldre og albuer gir bedre slitestyrke, mens det glatte stoffet i sidene gir best mulig bevegelsesfrihet og komfort. Innermansjetter gir optimal beskyttelse på kalde dager.
H72170

MAGNI HYBRID Jakke HH® HellyTech®

Magni-jakken er den nye moderne Helly Hansen jakken som ikke firer på kravene til stil og funksjon. og komfort. Vannavstøtende HellyTech®.
H71162

Magni Shell Jakke HH® HellyTech®

Magni-serien er den nye moderne Helly Hansen jakken som ikke firer på kravene til stil og funksjon. Vannavstøtende HellyTech® -
H71161

MAGNI T-skjorte Lifa® HH®

65 % polyester, 35 % polypropylen – 130 g/m² Flatlock søm Lifa Flow-teknologi Lifa Stay Dry-teknologi UPF 40 HH WW-logo.
H75161