• MAGNI HYBRID Jakke HH® HellyTech® - slideshow 1
  • MAGNI HYBRID Jakke HH® HellyTech® - slideshow 2
  • MAGNI HYBRID Jakke HH® HellyTech® - slideshow 3

MAGNI HYBRID Jakke HH® HellyTech®

Varenummer: H71162
Lagerbeholdning:
Ytterpakk: 1

Magni-serien er for den nye, moderne håndverker som ikke firer på kravene til stil og funksjon. og komfort. Vannavstøtende HellyTech®.

Magni-serien er for den nye, moderne håndverker som ikke firer på kravene til stil og funksjon. Vi bruker kunnskapen vår fra å lage frilufts- og turtøy sammen med nesten 140 års erfaring med arbeidstøy til å nå nye høyder. Magni Hybrid-jakken er laget for funksjon og komfort. Vannavstøtende HellyTech®Performance-stoff i utsatte områder er kombinert med svært ventilerende stoff på baksiden. Store ventilasjonsglidelåser foran kan brukes til å lufte ut varme -100 % polyamid -HellyTech®Performance -Hybridkonstruksjon -Tapet på kritiske steder -Svært ventilerende stoff på ryggen gir ekstra komfort -Vannavstøtende YKK-glidelås foran -Baklomme med fôr i børstet trikot -Håndlommer med YKK-glidelås -Innvendig mesh-lomme med kantbånd i lycra på toppen -Ventilerende glidelåser

Datablad

H71162_Datablad.pdf
Last ned
Stretch

MAGNI Bukse HH® stretch m/avtagbare lommer

Magni-serien er for den nye, moderne håndverker som ikke firer på kravene til stil og funksjon. Vi bruker kunnskapen vår fra å lage frilufts- og turtøy sammen med nesten 140 års erfaring med arbeidstøy til å nå nye høyder.
H76563

MAGNI HH® FLEECE Jakke

Førsteklasses Polartec®-fleecejakke med god passform og komfort. Forsterkede skuldre og albuer gir bedre slitestyrke, mens det glatte stoffet i sidene gir best mulig bevegelsesfrihet og komfort. Innermansjetter gir optimal beskyttelse på kalde dager.
H72170

Magni Shell Jakke HH® HellyTech®

Magni-serien er for den nye, moderne håndverker som ikke firer på kravene til stil og funksjon. Vannavstøtende HellyTech® -
H71161

MAGNI T-skjorte Lifa® HH®

65 % polyester, 35 % polypropylen – 130 g/m² Flatlock søm Lifa Flow-teknologi Lifa Stay Dry-teknologi UPF 40 HH WW-logo.
H75161

Magni Toalettmappe

Hovedmateriale: 100 % polyester • Vannavvisende stoff • Glidelås • Utvendig hempe til oppheng • Håndtak • Innvendig nettinglomme med kantbånd i elastan på toppen
79462 439

MAGNI Vinterjakke HH®

Favoritten blant vinterjakker for de kaldeste dagene. Magni-vinterjakken er laget av ekstra slitesterkt yttermateriale i polyamid.
H71361