Til toppen

Håndsåpe STAPLES Green tea & lemon 500ml m/pumpe

Produktnummer: 141030
Lagerbeholdning:
Ytterpakk: 1

inkl. mva.

Denne håndsåpen bruker stimulerende dufter som gir hendene en god lukt og en ren og frisk følelse. Denne såpen er laget for å være mer tyktflytende, slik at huden får mer næring og ikke blir tørr

Denne håndsåpen bruker stimulerende dufter som gir hendene en god lukt og en ren og frisk følelse. Denne såpen er laget for å være mer tyktflytende, slik at huden får mer næring og ikke blir tørr. Denne håndsåpen tilfører hendene fuktighet, slik at de føles myke og glatte. Med den luksuriøse følelsen og aromaen kan du nyte håndvasken. Denne såpen er velegnet for daglig pleie og passer godt inn på kontoret, på arbeidsplassen eller i hjemmet. Vi er stolte over kontorutstyret og fasilitetsproduktene i vår egen Staples-merkevareserie. Disse produktene leveres med en 100% fornøyd-garanti. Produktene er utviklet, testet og produsert på en ansvarlig måte for å gi deg kvaliteten og verdien du forventer.

Håndsåpe STAPLES vanilla & honey 5 liter

Pleiende håndsåpe. En mer tyktflytende og fyldigere konsistens som gir huden næring og forebygger at den blir tørr.
141027

Håndsåpe STAPLES Vanilla & honey 500ml m/pumpe

Pleiende håndsåpe. En mer tyktflytende og fyldigere konsistens som gir huden næring og forebygger at den blir tørr.
141026
Tilbud

Kjøkkenrull STAPLES 2L 11,5m (4)

Den hvite kjøkkenpapirrullen fra Staples® har en svært god absorberingsevne og bidrar dermed til å redusere avfallsmengden på kjøkken.
166804
Miljømerket
Miljømerket

Tørkerull KATRIN S Classic S 116m 448257

De som bruker sentermatede tørkeruller i arbeidet sitt, stiller høye krav til at papiret presterer som det skal og oppfyller alle forventninger. Akkurat som et hvilket som helst arbeidsverktøy må det fungere tilfredsstillende, slik at man kan bruke all tid på selve arbeidet.
253008