Til toppen

Håndrens

Sorter etter: Navn (a > å)

Håndrens DEB Lime Wash 2liter

Håndrens. Anvendelse: For bruk i industrielle miljøer. For å fjerne medium til tung forurensning. Effektiv løsemiddelfri formulering - Formulert med en blanding av milde rengjørende ingredienser for effektivt å fjerne en rekke vanlige industrielle inngrodd smuss som olje, fett og generell skitt.
1-58003545

Håndrens DEB SWARFEGA 1,1liter

Kraftig håndrens-gel som inneholder ikke-slipende mikropolykuler samt tilsatt et fuktighetsbevarende middel. Produktet fjerner hurtig dypt inngrodd olje, fett og skitt og etterlater huden behagelig og myk etter bruk.
1-58007873

Håndrens DEB SWARFEGA Duo Orange 2liter

Håndrens som er uten løsemidler. Produktet inneholder maisgranulat som sikrer en dyptrensende rengjøring samt et fugtighetsbevarende middel som pleier huden. Produktet fjerner inngrodd olje, fett og generel skitt.
1-11725875

Håndrens DEB SWARFEGA Heavy 4,5liter

Kraftig håndrens-gel som inneholder det naturlige skrubbemiddelet Perlite samt tilsatt et fuktighetsbevarende middel. Produktet fjerner hurtig dypt inngrodd olje, fett og skitt og etterlater huden behagelig og myk etter bruk.
1-58007875

Håndrens DEB SWARFEGA Serviett (150)

Effektiv, lett parfymert renseserviett som er ekstra drøy i bruk Fjerner effektivt olje, fett, farge, lim, lakk, polyester, epoxy, tjære og mye annet
364018

Håndrens DEB Solopol Classic 2 liter

Meget effektiv og løsemiddelfri håndrens - spesielt formulert med milde, hudvennlige ingredienser for å gi samme nivå av rengjøringseffekt som normalt er forbundet med løsemiddelbaserte produkter.
1-462110
Miljømerket
Miljømerket

Håndrens STERISOL Softbag 700ml 4481

Påfyllet av Sterisol Hand-rengjøringsmiddelet inneholder ikke konserveringsmidler, fargestoffer, slipemidler eller løsemidler. Det er utviklet for å fjerne flekker og smuss som sitter ekstra godt. Dette påfyllet kan enkelt plasseres i en dispenser og monteres på restauranter, sykehus, skoler og kontorer.
905455

Håndrens Solopol Classic Deb 250ml tube

Ekstra effektiv håndrengjøringspasta med naturlig og biologisk friksjonsmiddel av valnøttskallmel. Til svært skitten hud. Fri fror løsemiddel. Parfymert. Effektiv mot: Ekstra grov tilsmussing. Fjerning av olje, fett, sot, grafitt, metallpartikler og smøremiddel.
1-297555
Miljømerket
Miljømerket

Håndrens Solopol GFX Deb 3.25L patron

For bruk i industrielle miljøer for effektivt å fjerne medium til tung forurensning Meget effektiv løsemiddelfri formulering - Spesielt formulert med milde, hudvennlige ingredienser for å gi samme nivå av rengjøringseffekt som normalt er forbundet med løsemiddelbaserte produkter.
1-58009670

Håndrenseserviett Proline (70stk) ScrubWipes

Avfettende Wipes med en lett skrubbende effekt. To produkter i ett. Til bruk både på hender, verktøy, arbeidsbenker osv. Inneholder Aloe Vera som skåner og pleier hendende.
8-58098

Håndrens Americol Hand Cleaner Yellow Pro 2 ltr (f/ disp.)

Profesjonell rensekrem for svært skitne hender i verksteder, vaskehaller og industri. Fjerner olje, fett, heftemidler, lim og maling. Benyttes i Americol dispenser. Skånsom mot hendene: Inneholder Aloe Vera ekstrakter og Jojoba olje. Vår beste kvalitet.
8-61005

Håndrens Americol Hand Cleaner Yellow Pro 3,8 ltr.

Profesjonell rensekrem for svært skitne hender i verksteder, vaskehaller og industri. Denne håndrensen fjerner olje, fett, heftemidler, lim og maling. Skånsom mot hendene: Inneholder Aloe Vera ekstrakter og Jojoba olje.Vår beste kvalitet.
8-61006