Til toppen

Glassboard NOBO Diamond Std 126x71cm Hvit

Produktnummer: 182391
Lagerbeholdning:
Ytterpakk: 1

inkl. mva.

De magnetiske Nobo Diamond glassboard har en moderne utforming og det er veldig enkelt å holde dem rene og tørke av merker fra dem med den magnetiske glassoverflaten.

Glassboard som kan rengjøres uten bruk av vann, gir et svært elegant og profesjonelt inntrykk i møterom og klasserom. Det herdede sikkerhetsglasset er uknuselig og enkelt å holde rent. Glassoverflaten er glatt, så tavlene er ideelle for tydelig skrift som kan tørkes raskt bort etterpå. En Nobo-tusj følger med og kan oppbevares i den praktiske pennehyllen. Solid konstruksjon for langvarig bruk. Bruk magnetene som følger med til å feste utskriftsark på tavlen og skrive ned ideene dine. Veggmontert glassboard som rengjøres uten vann, med livstidsgaranti Ideell for møterom eller klasserom For bruk med ikke-permanent tusj Veldig lett å rengjøre Avtakbar pennehylle Magnetisk overflate for flere presentasjonsmuligheter Av tilleggsutstyr får du blant annet et monteringssett, tusj og magneter Vekt: 15 kg Størrelse: 1264 x 711 mm Farge: Hvit

Merkepenn EDDING Window Marker 4095 2-3mm Sort

- Med sitt vannbaserte flytende kritt kan Edding 4095 Chalk Marker brukes på glass, vinduer, sorte tavler og speil.
778695

Post-it® whiteboardfilm 0,91mx1,22m

Post-it® Super Sticky-whiteboardfilm kan umiddelbart brukes på flere typer overflater til whiteboardtavler.
154324
Miljømerket
Miljømerket

WBpenn PILOT V-Board Begreen UF blå

Smalere strek og tynnere pennekropp enn de andre WB-pennene fra Pilot.
169327
Miljømerket
Miljømerket

WBpenn PILOT V-Board Begreen UF rød

Pilot V Board Master er en revolusjonerende whiteboardmarker med flytende blekk. Ny teknologi (TPF) kombinert med V-system og 18 patenter gjør denne pennen til den beste whiteboardmarker på markedet. Den komplette whiteboardmarker som danner ny standard.
169328
Miljømerket
Miljømerket

WBpenn PILOT V-Board Begreen UF sort

Whiteboardpenn med utskiftbare blekkpatroner som viser blekknivået. Smalere strek og tynnere pennekropp enn de andre WB-pennene fra Pilot. Spesielt høy fargeintensitet i hele pennens levetid. Lett å fjerne fra tavlene - også etter lang tid.
169326

Whiteboard ESSELTE Glassemalje 120x100cm

- Våtservietter til whiteboard - Gjør avtørkingen meget enkel
192529

Whiteboardpenn Glassboard EDDING 90 assorterte farger m/sort (5)

Edding 90 glassboard merkepenn er svært praktisk for daglig bruk og er designet for å møte alle spesifikke krav til skriving på glatte overflater.
150936