Til toppen

Etikettskriver

Sorter etter: Navn (a > å)

Etikettskriver BROTHER QL-1100

Brother QL1100 har et bredt skrivehode på 4 tommer (101,6 mm) for utskrift av 103,6 mm brede leveranseetiketter og tilbyr maksimal kompatibilitet med programvare fra tredjeparts transport og pakkeleverandører.
164159

Etikettskriver BROTHER QL-1110NWB

QL1100NWB er det siste tilskuddet til serien profesjonelle etikettskrivere fra Brother. Etikettskriveren tilbyr rask utskriftshastighet, ekstra bredt skrivehode med høy oppløsning samt innebygd slitesterk kniv. Flere tilkoblingsmuligheter som for eksempel USB, Wi-Fi, LAN og Bluetooth for enkel tilkobling til etikettskriveren.
164160

Etikettskriver BROTHER QL-700

Profesjonell etikettskriver med "Plug & Print", trenger ikke innstallering ved bruk av programvare light. DK etiketter i faste formater og løpende lengder, papir og plast opptil 62mm bredde.
778603

Etikettskriver BROTHER QL-800

QL-800 fra Brother er en funksjonell etikettskriver med USB som gir utskrifter i sort og rødt. Etikettskriveren har en høy hastighet for utskrifter og har enkel tilkobling for PC og Mac. Den kommer med den innebygde programvaren P-touch Editor Lite hvor man enkelt kan lage og skrive ut etiketter.
148334

Etikettskriver BROTHER QL-810W

QL-810W fra Brother er en funksjonell etikettskriver med USB, Wi-Fi og AirPrint som gir utskrifter i sort og rødt. Etikettskriveren har en høy hastighet for utskrifter og har enkle tilkoblingsmuligheter, uansett enhet. Den kommer med den innebygde programvaren P-touch Editor Lite hvor man enkelt kan lage og skrive ut etiketter.
148333

Etikettskriver BROTHER QL-820NWB

QL-820NWB fra Brother er en funksjonell etikettskriver med kablet/trådløst nettverk, LCD-skjerm, Bluetooth og app som gir utskrifter i sort og rødt. Etikettskriveren har en høy hastighet for utskrifter og har enkle tilkoblingsmuligheter, uansett enhet. Den kommer med den innebygde programvaren P-touch Editor Lite hvor man enkelt kan lage og skrive ut etiketter. Den innebygde LCD-skjermen gir også mulighet for å skrive ut tidligere designet og lastet opp etiketter.
148335

Etikettskriver BROTHER TD4410D

Brother TD4410D er en høyhastighets skrivebords etikettskriver. Skriv ut etiketter i høy kvalitet i fast format eller i løpende lengde slik at du får den eksakte etikettstørrelsen du trenger. Med direkte termisk teknologi får du skarpe bilder og gjør TD4410D til et godt valg for utskrift av 1D strekkoder.
199695

Etikettskriver BROTHER TD4420DN

Profesjonell etikettskriver med nettverkstilkobling. Skriv ut høykvalitets etiketter i løpende lengde i opptil 4 tommer bredde Med innebygd nettverkstilkobling er TD4420DN designet for å bli delt. Etiketter skrives ut med høy oppløsning og produserer skarpe og klare bilder, noe som gjør TD4420DN ideelt for utskrift av 1D strekkoder for skanning. Direkte termisk utskriftsteknologi gir nøyaktige bilder med skarp definisjon. Ved bruk av varmefølsomt belegg, er det ikke nødvendig med blekk. Et godt valg for å skrive ut høyvolum etiketter med strekkoder i opptil 4 tommer bredde.
199696

Etikettskriver BROTHER TD4520DN

Profesjonell etikettskriver med innebygd nettverkstilkobling. Skriv ut høykvalitets etiketter i opptil 4 tommer bredde Ved å bruke direkte termisk utskriftsteknologi opprettes nøyaktige bilder med skarp definisjon. Etikettskriveren egner seg for utskrift av etiketter med strekkoder i høyvolum. Medienes kalibreringsfunksjon beregner automatisk lengden på mediene. Fjerner behovet for å skrive inn etikettenes mål manuelt. Med nettverkstilkobling deles data raskt mellom ulike avdelinger. Gjør TD4520DN skreddersydd til dine behov med en rekke tilbehør, inkludert en etikettavtager og kutter.
199697

Etikettskriver BROTHER TD4550DNWB

Profesjonell etikettskriver med Bluetooth, Wi-Fi og kablet nettverkstilkobling. Skriv ut høykvalitets etiketter i opptil 4 tommer bredde Med en intuitiv LCD-skjerm er TD4550DNWB en brukervennlig skrivebords etikettrskriver. Den profesjonelle kvalitetsoppløsningen gjør denne skriveren ideell for utskrift av etiketter i 2D strekkoder. Strekkoder blir enkelt skannet og raskt behandlet.
199698