Til toppen

Deb Stoko

Sorter etter: Navn (a > å)

Dusjsåpe DEB krem Hair & body 2 liter

Luksuriøs 3-i-1 kroppsvask, sjampo og balsam. Anvendelse: Alle arbejdsrelaterede, rekreative eller offentlige dusjfasiliteter. Behagelig unisex duft - egnet for dusjområder både for ham og henne. Luksuriøst kremet skum - dusjsåpen er riktskummende og gir en behagelig følelse. Mykt skum - inneholder en blanding av milde rensende ingredienser som gir et mykt skum, ideell for hyppig eller daglig bruk.
1-58003572

Hånddesinfeksjon DEB pumpeflaske 250 ml

Hånddesinfeksjon skum - 80% Etanol formulering. Den svært effektive formuleringen dreper 99,999% av mange vanlige mikroorganismer og har blitt fullstendig testet og funnet å være bakteriedrepende (EN1500)
765614

Hånddesinfeksjon DEB instant foam 1 liter

Bakteriedrepende · Virusdrepende · Soppdrepende · Mykobakteriedrepende Anvendelse:​ For bruk i alle hygienesensitive miljøer, eller hvor høyere hygienenivåer foretrekkes. Full bredspektret aktivitet - Den svært effektive 80% Etanol formuleringen dreper 99,999% av mange vanlige mikroorganismer
1-66615108

Hånddesinfeksjon DEB pumpeflaske 47ml

Bakteriedrepende · Virusdrepende · Soppdrepende · Mykobakteriedrepende Anvendelse:​ For bruk i alle hygienesensitive miljøer, eller hvor høyere hygienenivåer foretrekkes.
1-462113
Miljømerket
Miljømerket

Kremsåpe DEB 2 liter

Lett parfymert - Har en forfriskende duft, som kan brukes av både menn og kvinner. Inneholder en mild, men effektiv blanding av rengjørende ingredienser - Egnet til hyppig bruk for å fjerne olje, fett og skitt generelt på arbeidsplassen. Inneholder Glyserin - En fuktighetsgivende ingrediens som bidrar til å motvirke uttørring av huden og etterlater huden med en myk følelse. EU Ecolabel Sertifisert produkt.
1-58003552

Skumsåpe DEB Clear Foam 1 liter patron

Mild skumsåpe uten farge og parfyme. Anvendelse: Toalettområder i kontorer, utdanningsinstitusjoner, barnehager, offentlige fasiliteter, helsesektoren, eldresentre og næringsmiddelindustrien. Uten farge og parfyme - Ideell for personer som er følsomme overfor parfyme og fargestoffer, og som foretrekker produkter som ikke har dette tilsatt. Avgir ikke smak til mat og vurderet i forhold til HACCP retningslinjer - Når produktet brukes i næringsmiddelproduksjon og forberedelsesområder, påvirker produktet ikke kvaliteten på maten og utgjør ingen risiko for forbrukerens helse når den brukes som anvist.
1-462105