Til toppen

ALNA Håndverksvest HH® Synlighet kl.1

Produktnummer: H77110
Lagerbeholdning:
Ytterpakk: 1

Fra:

inkl. mva.

Hi-Vis-arbejdsvest i vores Alna-kollektion. Certificeret i henhold til EN ISO 20471 Klasse 1. Holdbart og behageligt stof egnet til industriel vask giver fremragende valuta for pengene.

EN ISO 20471 kl. 1 Hi-Vis YKK-lynlås Reflekterende bånd rundt om kroppen Bred skulderpasform To hængeforlommer til søm/skruer i Cordura®-stof med vinklede hjørner og dobbelt bund To hængebaglommer i Cordura®-stof til værktøj med vinklede hjørner Én bryst-/mobillomme, højre side Bred bæltetunnel bagpå for ekstra styrke og stabilitet Stropper med dobbelt velcrolukning på begge sider til hammerholder

ALNA Bukse HH® Synlighet kl.1

HiVis-bukse i Alna-kolleksjonen. Sertifisert i henhold til EN ISO 20471 klasse 1. Slitesterkt og behagelig stoff for industrivask gir mye for pengene.
H77410

ALNA Bukse HH® Synlighet kl.2

HiVis-bukse i Alna-kolleksjonen. Sertifisert i henhold til EN ISO 20471 klasse 2. Slitesterkt og behagelig stoff for industrivask og Cordura®-forsterkninger gir mye for pengene.
H77411

ALNA Håndverksbukse HH® Synlighet kl.1

HiVis-bukse i Alna-kolleksjonen. Sertifisert i henhold til EN ISO 20471 klasse 1. Slitesterkt og behagelig stoff for industrivask og Cordura®-forsterkninger gir mye for pengene. Hengende lommer til verktøy.
H77412

ALNA Jakke HH® Synlighet kl.3

HiVIs jakke i Alna-serien. Sertifisert i henhold EN ISO 20471 kl.3 Sliesterkt og behagelig stoff for industrivask gir mye for pengene.
H77210

ALNA Vernesko i skinn m/BOA HH®

Disse kvalitetsskoene i skinn har en BOA®-lissekonstruksjon som øker sikkerheten. De har også Helly Tech® Performance-membranen som gjør dem helt vanntette og ventilerende. De leveres med en lett vernetå i kompositt og såle med Lenzi®-spikertramp
H78212

ALNA Vinterjakke Helly-Tech HH® Synlighet kl.3

•Luftgjennomtrengning klasse 3• Helly Tech® Performance• Primaloft® Black-isolasjon• Innvendig lomme til nettbrett • Avtakbar hette • Hette med trekksnor og borrelås • Hjelmtilpasset design
H71394