Til toppen

SIEVIAIR R3 ROLLER SIEVI® S3 Vernesko

Produktnummer: S52375
Lagerbeholdning:
Ytterpakk: 1

Fra:

inkl. mva.

SieviAir®-såle og BOA®-mekanisme, spikertramp i stål og tåhette i aluminium. Verdens mest avanserte hældemping, FlexEnergy, binder energien som oppstår ved bevegelse og mer enn 55 % tilbakeføres til hvert skritt. Fotsvette fjernes effektivt gjennom hull

Lav sko i sikkerhetsklasse S3 med SieviAir®-såle og Boa®-mekanisme, spikertramp i stål og tåhette i aluminium. Verdens mest avanserte hældemping, FlexEnergy, binder energien som oppstår ved bevegelse og mer enn 55 % tilbakeføres til hvert skritt. Fotsvette fjernes effektivt gjennom luftekanalene i sidene på SieviAir®-sålen.

AL Hit 3 XL+HRO SIEVI® S3 Vernesko

AL Hit er et trygt valg når forholdene krever slitestyrke og varmebestandige egenskaper. De varmebestandige sålene tåler temperaturer på opptil 300 °C, og sålens nye utforming gir garantert bedre grep og slitestyrke.
S52407

SIEVI Racer TR S2 Lavsko m/vern S2

Racer-skoene har verdens mest avanserte hæl demping basert på en fleksibel komponent: Sievi FlexEnergy. Komponenten binder energien som oppstår ved bevegelse, og mer enn 55 % av energien returneres til dine skritt. En sporty, luftig og lett konstruksjon.
S52342

SIEVI ROLLER+ SIEVI® S3 Metallfri Vernesko

Sievi Roller er utstyrt med patentert BOA® strammemekanisme som er enkel og slitesterk i bruk. BOA®-mekanismen øker brukervennligheten for de som bruker vernesko: drei bare på hjulet og skoene tilpasses nøyaktig dine føtter
S52156

SMESTAD Vernesko Active HT S3 HH®

Lette, støtdempende og sporty. Konstruert med Helly Tech® vanntett membran og forsterket med Helly Wear® på strategiske steder. Vi har brukt vektreduserende materialer som tåvernhette i nano-karbon komposittmateriale, spikertrampsåle i kompositt.
H78213